woensdag 11 januari 2012

Laat maar niet minder gemeend

EEN HEEL GEZOND, GELUKKIG EN KRATIEF 2012!!!

Sorry dat ik dit niet eerder plaatste, maar geloof me het is niet minder gemeend. Ik ben een slechte blogger. Het komt ook omdat mijn creativiteit ver te zoeken is. Maanden heb ik niets gedaan, afgezien het heerlijke gefreubel met mijn lieve Margreet. Het is zo leuk om te zien dat ze alles scrappen noemt en ook in allerlei dingen iets ziet wat ze daarvoor kan gebruiken. Bijvoorbeeld een toiletrolletje of een dopje van een bierflesje. Ook verven vindt ze zo leuk om te doen en vaak vraagt ze me een Magnolia stempel te stempelen en dan kleurt ze die in met haar verf. Net als jij mama, zegt ze dan.

Maar goed, mijn zin in scrappen is ver te zoeken. Ik heb met de kerst 16 kerstkaarten gemaakt en daar zaten best wel mooie tussen, maar omdat ik ze op het laatste moment maakte en ze op tijd de deur uit moesten samen met de uitnoding voor Margreet's verjaardag heb ik er zelfs geen foto's van gemaakt.Verder heb ik best wel een mooi hart gemaakt voor vrienden van mijn ouders. En heb ik veel ideeen, maar ze komen er niet uit. Ook vind ik alles leuk wat ik zie. Het mooie papier, de nieuwe stempels van Magnolia en eigenlijk alles wat ik zie. Dus ik denk dat er toch binnenkort wel wat uit mijn handen zal komen. Daarbij komt dat ik mijn scrapspullen naar boven heb verhuisd en dat houd in dat als ik ergens mee bezig ben ik niet steeds alles moet opruimen omdat de tafel leeg moet of omdat we gaan eten. Toch zal ik mijn plekje aan de grote tafel missen en dan gelijk lekker tv kijken.
Verder heb ik van mijn nicht Elly haar vorige cuttlebug gekregen!!! Zij heeft de grotere versie gekregen van haar man. (Bofferd)Ik had besloten voorlopig niets meer te kopen, ik zou eerst opmaken wat ik heb, maar nu ga ik nu voor de nestabilities!!
Dus als jullie nog leuke weten laat me dat dan even weten.

Ik zal binnenkort wel wat foto's plaatsen van de traktatie die ik heb gemaakt voor Margreet op school en van de dingen die ik tussendoor toch heb gemaakt. Tot snel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten