woensdag 1 december 2010

Nieuwe challenge bij Scrappassion

Nieuwe maand, dus nieuwe challenge bij Scrappassion. HELAAS is het voor mij de laatste keer dat ik mee doe. Ria schreef het volgende op de blog van Scrappassion:

Quote
Eerst een huishoudelijke mededeling, Petronella doet voor het laatst mee deze maand met de challenge. Haar gezondheid heeft ontzettend veel te lijden gehad afgelopen jaar waardoor ik vond dat ze daar haar energie maar in moest steken de komende tijd, vandaar mijn besluit haar te "ontslaan". We willen Petronella heel erg bedanken voor alle inspiratie en uitwerkingen van afgelopen jaren, en haar vooral de rust gunnen en de gezondheid die we voor iedereen wensen.
Unquote

Ik respecteer Ria's besluit, maar liever had ik gewoon doorgegaan, het was voor mij de manier om niet alleen maar bezig te zijn met alles wat ik heb meegemaakt het afgelopen jaar. Zeker ook omdat ik de aankomende challenges weet en daar zitten zulke leuke tussen, dus blijf  Scrappassion volgen.

Onderstaand mijn uitwerking voor december. Het betreft Home Deco. Kijk wat je in huis hebt staan, liggen of hangen, bv een doosje of fotolijstje. Pimp deze op naar je eigen wens. Je mag helemaal zelf weten hoe je het gaat opleuken, kerst mag, hoeft niet. Ga snel naar het  Scrappassion Challenge Blog voor de spelregels.Ik hoop dat jullie mijn blog nog een beetje blijven volgen, nu ik niet meer in het team van Scrappassion zit.
Ik heb wat nieuwe dingen in gedachten voor mijn blog en deze ben ik nog aan het uitwerken. Tot gauw. 

Onderstaand

6 opmerkingen:

 1. Mooi geworden! En jammer dat je er niet meer bij bent....

  Liefs Gwendolyn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik snap hoe je je voelt Peet, maar zo was het niets...eerst JIJ, dan de rest nu maar. En je volgen? tuurlijk!!xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind je deelname aan december hartstikke mooi geworden Peet. We zullen je missen als mede-DT-er maar zoals gezegd, je bent de wereld niet uit hoor. Ik blijf je in ieder geval volgen meid. En we zien elkaar toch op t forum??

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heeeeeeeeeeel mooi wat je gemaakt hebt. Jammer dat je er niet meer bij bent. Natuurlijk blijf ik je volgen, ik hoop jij ons ook...........

  BeantwoordenVerwijderen
 5. We verliezen elkaar toch niet uit het oog, maar soms is een stapje terug doen helemaal niet erg meid....je creatie voor deze maand is wel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. echt een mooi romantisch hart Peet, erg jammer dat je niet meer in ons DT-team zit.....maar blijf je volgen hoor! xxx

  BeantwoordenVerwijderen