maandag 1 november 2010

Nieuwe challenge bij Scrappassion!!

Begin van de nieuwe maand en dan is er weer een nieuwe challenge bij Scrappassion! De opdracht kwam deze keer van Ingeborg en is als volgt: Gebruik een foto van jezelf en scrap daarbij/omheen 10 dingen van jezelf. Liefst karakter trekken, positief of negatief..maar in ieder geval dingen die met jou te maken hebben.

Ik vond het niet makkelijk, ik scrap mezelf eigenlijk nooit en dus was het een omschakeling voor mij. Ik heb geloof ik wel 4 verschillende uitwerkingen voor me gehad en steeds was het niet wat ik in gedachten had. Maar goed, met deze uitwerking op papier van Webster ben ik helemaal blij. Ik heb gekozen om niet mijn karaktereigenschappen te doen, maar wat ik eigenlijk ben voor de mensen om me heen. Misschien is deze challenge iets voor jou? Ga dan snel naar naar Scrappassion en doe mee en ding mee naar de 1e prijs die random gekozen wordt.

4 opmerkingen:

 1. de foto past zo geweldig mooi bij het Websters...beetje dromerig..echt mooi gelukt Peet!!x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ben het helemaal met Ria eens, je foto gaat naadloos over in het papier, well done!!! vaker over jezelf scrappen meid, gaat je goed af!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik vind um helemaal super! een heel mooi geheel zo! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gelukkig dat je er uiteindelijk toch tevreden mee bent!!! Ik vind hem erg mooi geworden. Prachtig papier en die foto van jezelf is echt suuuuuuuuper!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen