donderdag 2 september 2010

Scrappassion viert feest!!

Omdat Scrappassion 2 jaar bestaat vieren we feest op Scrappassion! Er zijn twee challenges, en ik zal die even goed uitleggen:
De speciale, normale challenge is als volgt:

Maak een layout/project en verwerk daar het getal 2 in of het woord twee. Verder mag je het helemaal zelf invullen. De nummer 1 krijgt een digitale waardebon ter waarde van € 15,= gesponsord door één van onze gulle sponsors, Dolls and Decorations, of De Scrapheap. Zij maken het namelijk mogelijk deze maand om bij de speciale, normale challenge een prijs aan te bieden, maar ook bij onze extra challenge! Ik beveel jullie dan van harte onze sponsors aan om eens een bezoek te brengen bij hun webwinkels.

Bij de speciale, normale challenge zijn de nummers 2 en 3 wederom onze Guest CT leden voor de maand Oktober.

Als extra challenge hebben we dit bedacht:

Wordt volger van ons blog [als je dat al niet was natuurlijk!] en maak een felicitatiekaart met daarop het getal 2 of het woord 2, en stuur die naar mij op [je krijgt het adres via een mailtje, als je een foto insluit van de gemaakte kaart, dan nog wel alsnog opsturen naar Ria]. Zij neemt alle kaarten mee naar ons allereerste Scrappassion weekend eind September, en aangezien daar alle CT leden zullen zijn, kiezen we daar ter plekke de nummer 1 van. Zij krijgt van onze andere sponsor dan een hele leuke prijs. Maar dat is niet alles, zowel nummer 1 van de speciale, normale challenge als de nummer 1 van de extra challenge krijgen dan ook nog eens verrassingen! Wat dat zijn, houden we voor ons, dat merk je wel als je winnaar bent! Geloof me, beslist de moeite waard om dan zeker mee te doen!

Het is zeer de moeite waard om te gaan kijken bij Scrappassion wat onze GuestCT leden en het volledige CT heeft gemaakt hiervan. En doe vooral mee! Stuur je uitwerking naar Ria tot 30 September 24.00 uur voor de speciale, normale challenge, en vóór 23 September voor de extra challenge, dit omdat anders je kaart niet meedingt naar een prijs als hij niet voor die tijd binnen is.

Dit is Margreet met haar vriendinnetje Luca op de camping. Zij waren daar onafscheidelijk van elkaar, en van Luca kreeg Margreet de helft van een vriendinnenhartje. Wat was ze hier blij mee! Nog steeds draagt ze de ketting en mist ze haar camping vriendinnetje best wel. Op deze foto zijn ze gekleed voor de mini disco en waren ze verkleed als een elfje en een prinsesje.


2 opmerkingen:

  1. omdat we het bericht vernieuwd hebben zijn de reacties weg..[edit Ria]
    Peet, de layout is echt lief geworden, zoet...maar dat kan ook niet anders met je dochter ;)xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een super lieve layout, Peet ... echt schattig!

    BeantwoordenVerwijderen